Adverteren: je kunt er als bedrijf niet omheen. Ieder zichzelf respecterend bedrijf ontkomt er niet aan, en zelfs de grootste bedrijven met bijna 100 procent naamsbekendheid weten dat zij regelmatig moeten adverteren om die bekendheid te behouden.

Aan de andere kant kent ook u de beroemde reclamemantra (komt die nu van de gebroeders Charles en Maurice Saatchi of van Francis Ogilvy?): de helft van uw geadverteerde euro is weggegooid geld, maar welke helft –  that is the question! Vandaar dat wij graag met onze adverteerders meedenken, zodat zo veel mogelijk van uw advertentiebudget rendabel is.

 Samenwerken

Met onze kookwebsite bieden wij een prachtig Umfeld waarin uw pitch krachtig tot zijn recht komt. Ons vak is communiceren, en daar zijn wij sterk in (zeggen wij met trots). Daar begint het bij ons ook mee: communicatie – met u!

Het gaat er bij ons namelijk niet om zoveel mogelijk adverteerders naar binnen te harken. Ons doel is veel meer: u helpen geld te verdienen. Daar hebben wij een heel egoïstische motivatie voor: hoe meer u verdient, des te meer wij (samen met u) kunnen verdienen.

Eerst willen wij onszelf bewijzen, zodat u als tevreden cliënt zo lang mogelijk met ons blijft samenwerken.

Onderscheid

Daarom proberen wij ons dan ook te onderscheiden van andere advertentieplatforms:

Flexibiliteit

U vindt het als ondernemer vast niet fijn om vast te zitten aan allerlei strakke regeltjes en afspraken. U wilt de vrijheid om soepel te kunnen inspelen op gewijzigde omstandigheden, zonder dat u vastzit aan een strakke overeenkomst.

Ppc vs brand based

Uitgevers geven de voorkeur aan brand based ads. https://www.aerserv.com/brand-based-vs-performance-based-ads/ Logisch, want dat budgetteert voor ons een stuk gemakkelijker. Maar ook voor u als adverteerder kan brand based voordelig zijn. Kijk maar naar grote adverteerders als Coca Cola en McDonalds, die graag brand based adverteren. Aan de andere kant vinden vooral kleine, startende bedrijven het fijner om af te rekenen op de prestatie van de advertentie, bijvoorbeeld met PPC of CPM. Daar waarschuwen wij altijd voor, omdat een goede, effectieve PPC- of CPM-campagne veel meer zou kunnen kosten aan voorbereidingskosten. Denk alleen al aan het testen en tweaken van de campagne.

Cross-media advertising

Wij zeiden het reeds: de helft van uw advertentiebudget… Om te zorgen dat de weggegooide helft van uw geld zo klein mogelijk blijft so to speak, kunnen wij u adviseren over cross-media adverteren. Veel adverteerders denken dat cross-media alleen is weggelegd voor de grote jongens, maar u zou het ook anders kunnen benaderen: hoe komt het dat de big guys zo groot zijn geworden?Plus: in tegenstelling tot de populaire opvatting tijdens de vrijdagmiddagborrel is het allang niet meer zo dat cross-media u een rib uit het lijf zou kosten

Looptijd

Een onderdeel van onze flexibiliteit is dat wij u graag zo min mogelijk ergens aan vastpinnen. Adverteren is bij ons mogelijk vanaf één dag tot en met een eeuw, maar wijzigen van de looptijd van de advertentie is een kwestie van een telefoontje of mailtje.

Vorm

De kracht van de uiting zit onder meer in de vorm. Wat voor de ene adverteerder werkt, hoeft niet te werken voor de ander.

Een traditionele banner kan volstaan, maar mogelijk heeft u veel meer aan een advertorial. Vooral bij productintroducties en –vernieuwingen kan het beter zijn de informatie in redactionele vorm aan te bieden, waar de buurman met zijn autobedrijf toch veel meer heeft aan een banner.

SEO

Wij zijn vooral sterk in SEO. Dat garandeert de vindbaarheid van ook uw uiting. Als uitgever van enkele tientallen professionele websites hebben wij veel meer mogelijkheden onder de pet dan die leuke kookwebsite van die mevrouw die naast haar werk als secretaresse op een overheidskantoor af en toe een receptje plaatst.

Naast onze full time-redacteuren is een goed opgeleid team van SEO-deskundigen (die overigens ook úw website onder handen kunnen nemen) continu bezig de vindbaarheid van al onze sites te optimaliseren.

Geïnteresseerd? Onze acquisitie-afdeling wil graag met u nagaan of en zo ja, wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen. Als u het contactformulier naar ons toestuurt, nemen wij asap contact met u op om uw balletje te laten rollen!.-.