Loodgieters tonen hun kookkunsten

Een loodgieter heeft zijn naam te danken aan het gieten van stroken lood of loden pijpen om zodoende buizen waterdicht te maken. Het uitoefenen van dit beroep eist in dat geval vakmanschap. Geen dag is hetzelfde. Dat komt, omdat ze binnen het vak met diverse aansluitingen te maken hebben zoals het laten plaatsen / aanleggen, maar ook het onderhouden van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en de riolering. Vooral van gecertificeerde loodgieters wordt er verwacht dat ze al deze klusjes kunnen uitvoeren en met de moderne technologie meegaan.

Maar hoe kan een loodgietersbedrijf meer bekendheid genieten?                            

Als loodgietersbedrijf zou je op je klanten kunnen rekenen dat ze over jouw kwaliteiten en diensten rondvertellen of kan een loodgietersbedrijf vragen om een website te bouwen, zodat klanten op de website een review kunnen plaatsen, die zal leiden tot meer erkenning als loodgieter. Als dat alles al geprobeerd is, kan net als loodgietersbedrijf Utrecht het initiatief genomen worden om naar de klanten toe te gaan door een benefietactie te organiseren waarbij je mensen van verschillende sociale lagen, verschillende leeftijdsgroepen komende uit verschillende buurten op één centrale plek kan verwachten. Vergelijk dat met een beurs. Dat deel van het stadje in Utrecht, waar zij die benefietactie gaan organiseren, wordt omgetoverd in een buitenkeuken. Dat klopt! Het wordt een Mannen Cook Out. Deze keer staan ze niet als loodgieters, maar als koks achter de keuken om hun kookkunsten te tonen. Dit zorgt voor interactie tussen de ondernemer en haar bestaande of toekomstige klanten. Daarnaast wordt er iets terug gedaan voor de gemeenschap daar door geld te verzamelen en een schenking te doen aan een hulpbehoevende instelling. Zulke activiteiten laten een betere indruk achter bij de gemeenschap en kan voor het bedrijf misschien betekenen dat zij belasting mindering kunnen krijgen als ze het evenement jaarlijks organiseren. De eerste indruk is altijd blijvend. Wie houdt nou niet van lekker eten. Van alles kan verwacht worden op die dag. Van het serveren van Witte Bonen in tomatensaus tot het opdienen van Stamppot of andere authentieke Hollandse gerechten. Misschien hebben ze zelfs talent om andersoortige gerechten van buurlanden klaar te maken. De verassing houdt het spannend. Neem een kijkje. Kom proeven en smullen en draag bij aan het benefiet voor een goed doel. Gelegenheid zal er zijn om vragen te stellen tijdens deze unieke vorm van “Meet and Greet “ Wie weet bouw je een dusdanige band op met een loodgieter, dat je hem / haar aan je favoriete lijst toevoegt.

Mocht je vragen hebben die je aan de Loodgieters zou willen stellen om te vergelijken met andere loodgietersbedrijven, dan neem deze vragen mee:

1. Kan je verstopte of kapotte afvoer repareren?

2. Kan je (dak) goten vervangen en repareren?

3. Kan je verschillende type (water) leidingen aanleggen of repareren?

4. Kan je verwarmingssystemen zoals CV ketels, boilers en geisers repareren en onderhouden?

5. Kan je koelingssystemen aanleggen en repareren?

6. Kan je sanitair zoals bad en toilet repareren of instaleren?

7. Wat zijn de prijzen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*
*